De Regels

Gepubliceerd op 19 september 2018 om 09:06

Ik ben een dictator. De dictator van deze column. Voor jou als lezer is het wel zo prettig dat je weet wie er de baas is. Geen twijfel, je hoeft alleen maar mijn bevelen op te volgen. Ik maak de regels. Ze zijn als volgt:

1. Ik heb altijd gelijk.

2. Mocht ik, volgens jou, ongelijk hebben, dan treedt automatisch regel 1 in werking.

Het is een voorrecht om in deze dictatuur te mogen leven. Je hoeft nooit meer zelfstandig na te denken. Nooit meer twijfelen of je 's ochtends je jeans of je jurkje aantrekt. Nooit meer twijfelen of je nu pindakaas of appelstroop op je brood moet smeren. Nooit meer twijfelen of je toch niet ICT-er had moeten worden, want daar had je zoveel meer geld mee kunnen verdienen. En het mooiste van alles: je twijfelt nooit meer aan jezelf!

Geen eindeloos gemaal meer in dat verwarde hoofd van je. Jouw gedachten lopen niet meer vast in eindeloze cirkels. Altijd het gevoel hebben dat je goed genoeg bent. Ik geef je het gevoel dat je ergens écht bijhoort. Je dient een doel dat groter is dan jezelf. Belangrijker dan al het andere in de wereld. Je dient mij!

Aanmelden voor mijn Columndictatuur kan door een berichtje te sturen naar info@hersenspinsels.net. Schrijf daarbij je naam, met daarbij het antwoord op de volgende vragen:

- Wie is er de baas over mijn leven?

- Wat is het belangrijkste doel in mijn leven?

De selectieprocedure zal binnenkort van start gaan.


 »